Proč č.2

Proč č.2

Anotace: ...

Proč rozesmívá mě ten, na něhož se už nechci smát?
Proč kapky deště bubnují na sklo, když je čas spát?
Proč na mě má ještě vůbec vliv..
a můžu jednou oproštěna být?

Když duši v těle teskno je
a na chvíli ven vypluje
a k tobě letí aspoň na chvíli.
Možná si všimneš křídel motýlích..
Autor meg., 09.11.2017
Přečteno 362x
Tipy 3
Poslední tipující: grázlík, Kapka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezké, ST

09.11.2017 20:35:03 | Kapka

dekuji ;)

10.11.2017 07:45:42 | meg.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí