ZTRACENÁ

ZTRACENÁ

Anotace: ...zhudebněno skupinou NEBEZPEČNÉ ZNÁMOSTI

Lesk tvých očí pozbyl jas
láska mizí po kapkách
do očí se vlévají
nádech moře získají


Krása, která bere dech
stopy nehtů na zádech
pod kůži se vrývají
nebolí a nehojí se...

Hledám tě uvězněnou
ve květech touhy
zvláštně sám
slepé oči vedou
znakovou řečí
dál a dál

Byla jsi nej, nej NEJBLÍŽ
Byla jsi nej, nej, NEJDÁL
Autor Richard Grey, 09.11.2017
Přečteno 457x
Tipy 2
Poslední tipující: Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí