Odjela si mi na západ

Odjela si mi na západ

Anotace: Vzdálenost je velká a srdce jsou si blízká.

Odjela si mi na západ,
do teď to vidím,
jak ti oči svítí natěšením.

Odjela si mi na západ,
do země Španělský,
kde tvé srdce touží po naději.

Koukám se na měsíc
a nepřeji si víc,
než aby polibek ti poslal po paprscích.

Nyní zavřu oči,
začínám snít,
jak jsem tě líbal naposledy.

Až se jednou vrátíš,
a vím, že budeš svá,
na kolena padnu a o ruku tě požádám.

Jak uplyne čas,
mi budeme se znát,
řeknu, že si tou kterou jsem miloval.
Autor Hantec, 10.11.2017
Přečteno 356x
Tipy 4
Poslední tipující: Iva Husárková, Dreamy
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí