Nádech a výdech

Nádech a výdech

Anotace: ...

Nádech a výdech
tak se má žít
den za dnem přežívat
ničím se netrápit

Nádech a výdech
tak co bys chtěla
vyznání, věrnost, doteky těla

Trápíš se zbytečně
je čas jít dál
láska je přežitek
já jsem jí odolal
a naučím Tě
že i bez ní se dá žít
Nad ničím nepátrat
po ničem netoužit..
Autor Lorellin, 12.11.2017
Přečteno 419x
Tipy 2
Poslední tipující: Kapka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To by byl klídek... ale nuda a prázdno.

12.11.2017 23:47:33 | nepřihlášený komentátor

Píše Kapka :-)

12.11.2017 23:48:38 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí