Vítězná láska

Vítězná láska

Anotace: spoluaiturka Rosa

Sbírka: Hrstka kvítků povzbudivých

V duši opět prázdno mám,

co já s tím teď udělám?

Moje srdce mi snad napoví,

to, co se jen tak někdo nedozví


Zůstane to navždy mým tajemstvím,

té spleti slz z níž nelehko se vyprostím

Snad se z toho osvobodím,

tím na Světlo, když pohledím


Všechno zdá se víc než krásný,

ale Milý můj to zřejmě nevidí,

že má Láska v srdci mém sídlí,

snad ani neví, co je mezi námi tak vzácné,

co druzí nám jen závidí


Avšak nelituji této tak vzácné Lásky,

jež směla jsem a znovu smím s Tebou prožíti

Mezi námi rozkvetla jako růže,

jen ji nenenech uvadnout,

zanechat ji  a zahodit,

to nesmí Tě napadnout


Potom by bylo moje srdce opět 

zlomené na dvě poloviny,

a já opět bych octla se navždy

tkvící mezi stíny


Už nikdy bych znovu nenašla lék na uzdravení,

však zvítězila Láska, 

to nad všechno je Snění


 

Autor Misha, 13.11.2017
Přečteno 409x
Tipy 4
Poslední tipující: Skrat, Kapka, Anděl
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To já mám srdce životem rozsekané na maděru, přesto žiju a na to všechno klidně ...

05.12.2017 00:44:57 | Skrat

O děkujeme. Misha složila každýprní a já každý druhý verš:-)

13.11.2017 13:43:04 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA

Moc krásné

13.11.2017 06:37:18 | Anděl

děkujeme za milý komentář a moc si toho ceníme:-)

13.11.2017 23:30:31 | Misha

ACH ANO PŘESNĚ:)

05.12.2017 00:36:43 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí