Setkání

Setkání

Anotace: ---

Nemoh jsem dýchat
jen tak tam stát
když byla jsi blízko
chci to zas znát

Bez pout
a přece tvůj
na chvíli…
Ne! Na pořád!

Vesmíru dotyk
prošel tam námi

Mnohokrát
Autor Allure, 16.11.2017
Přečteno 442x
Tipy 4
Poslední tipující: ZILA78, Kett
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí