jsi

jsi

Anotace: ... ukrytá

 

 

Jsi rozkoš ve tmě ukrytá

pro těla, když se nestýká

hlasitý výdech s ukrytým křikem

zkrácená věčnost s předlouhým mžikem

 

jsi láska do zdi vyrytá

pro rty ze kterých nedýchá

naděje minut bez času

ukrytá v něžném úžasu

 

jsi žena ve mně ukrytá

pro muže který klopýtá

a ač ho čeká pád

bude jen doufat, že jednou,... snad

Autor kroužek, 18.11.2017
Přečteno 454x
Tipy 8
Poslední tipující: Ruda Štola, hanele m., Iva Husárková, Šípková Růženka, Stela, Kapka, KeepTheFlameBurning
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí