Víš ale...?

Víš ale...?

Anotace: ...

Znám každý tvůj pohyb, každé gesto
mám v malíčku, ale ty netušíš,
že probrečených nocí bylo přes sto.
A to jen kvůli tobě, víš?

Jsi narcis, trochu.
Vidíš jen sám sebe a to není správné.
Můj milý hochu,
přiblížit se k tobě bylo vždy marné.

Myslíš si, že znáš vše.
Všechny prohýřené noci s nimi,
ale jak čas jde,
poznáš žes nebyl mezi svými.

Všechno víš, všechno znáš.
To si myslíš, že ano?
Ale ani netušíš,
co všechno přináší ráno.

Znáš sebe dokonce,
i tu holku od vedle,
taky tu šlapku z rohu ulice.
Také tu co po druhém chodníku jde.

Víš ale kdo jsem já?
Ale kdo jsem já?
Kdo jsem já?
Jsem já?
Já?
Autor AngelLia31, 19.11.2017
Přečteno 359x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hezké

19.11.2017 22:09:48 | sarka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí