Rezignujem

Rezignujem

Anotace: ----------------------------------------------------

Rezignujem na lásku
možno na tú životnú
minulú

nostalgia
je slovo
ktoré zľahčuje moje pocity

tak rezignujem na minulosť
prítomnosť ale
hlavne na budúcnosť

mám nesprávne priority
ty si bola prvou
a po roku
si stále

Už nesmieš

ničivé spomienky
presahy do prítomnosti
tie artefakty
ktoré nechávaš za sebou

ukladám na políčku
nosím ako medailóny

idealizovaná
predstava večného
milovania

nechcem ťa nenávidieť
milovať už vôbec nie

len nech bezbolestne
vyprcháš

bola si múzou
nástroj k umeniu
nie písaniu
ale umeniu

teraz mi každá predstava
brzdí myseľ
netvorím

vymenila som ťa
za desiatky žien

žiadna nie je múza
čo ak už
ak

som vôbec umelkyňa
bez teba
Autor vraciambasnenadlazku, 24.11.2017
Přečteno 383x
Tipy 3
Poslední tipující: mkinka, Jin&Jang, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí