prožívat smutek

prožívat smutek

Anotace: o emocích co přichází takhle u bubnu pračky

prožívat smutek
není zas tak málo
v neděli ráno
u bubnu pračky kde tvůj chlap si poprvé pere sám
a jen slyšíš
že je čas jít
je čas jít
je čas jít

s hlavou opřenou o dlaždičky
nechat kapat slzy do záchodový mísy
a prožívat smutek
za to co bylo
se věřilo
se snilo
se přálo
se žilo

prožívat smutek není zas tak málo
v neděli ráno
s očima upřenýma na zed svýho domu
ze kterýho
je čas jít
je čas jít
je čas jít

prožívat rozhodnutí
co z hlouby srdce už nešlo neslyšet
a jen nechat plynout
co už se rozjelo
co nejde zpět
nekřičet z jedoucího vlaku že chceš stát
s očima upřenýma na buben pračky
kde tvůj chlap si poprvé pere sám

prožívat smutek není zas tak málo
je tak plno
tak doopravdy
tak tady
Autor čistá, 26.11.2017
Přečteno 450x
Tipy 7
Poslední tipující: grázlík, Iva Husárková, Misha, zdenka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí