Jsem

Jsem

Anotace: ...

Jsem hráč, který si pro špatné karty sáhnul
a osud mu dopřál prohru v boji o život.
Jsem hráč, který se k propasti nahnul.
Jsem padajícího letadla pilot.

Byl jsi má poslední šance, jak se zachránit
a já tě nechala jen tak odejít.
Jsem slaboch, protože se nedokážu smutku ubránit.
Nezbývá mi nic jiného než jen snít.

Jsem zrádce, který na gestapu sám sebe udal.
Jsem vrah, který bere život sám sobě.
Jedinou šalnci na záchranu si sám vzal
a snad mi bude dobře v hrobě.

Jsem konec naší lásky, který se přiblížil dřív,
než kdokoliv z nás stačil něco říct.
Autor AngelLia31, 26.11.2017
Přečteno 357x
Tipy 3
Poslední tipující: Iva Husárková, Anděl
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Lio, něco končí, něco krásného začíná...člověk nesmí přestat doufat...

27.11.2017 07:42:11 | Anděl

Děkuji za podporu ale doufat je někdy zbytečné...

27.11.2017 16:47:04 | AngelLia31

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí