Hledání lásky

Hledání lásky

Anotace: Neznám Tě, ale neustále na Tebe myslím...

Neznám Tě,

ale neustále na Tebe myslím.

Nevím, jak vypadáš,

ale pořád Tě v mém srdci vidím.

 

Nevím kdo jsi,

ale chci Tě za každou cenu poznat.

Nevím kde jsi,

ale budu tě celý život hledat.

 

Pro Tebe žiji,

pro Tebe se usmívám.

Kvůli Tobě po moři pluji,

i když na mořskou nemoc umírám.

 

Chci zase milovat,

zamilovaná srdíčka všude malovat.

Chci Tě zas mít při sobě,

ve štěstí, nemoci i v chudobě.

 

Už jsem Tě našla,

už jsem Tě poznala...

JSI LÁSKA!!!

Autor Kate Jodl, 28.11.2017
Přečteno 526x
Tipy 10
Poslední tipující: mirecek, Druid, grázlík, Kubíno, Jenda P., Kapka, Šípková Růženka
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Velmi pěkná...hřejivá.

11.01.2020 23:03:32 | Jaruška

To nejlepší v životě...

28.11.2017 10:55:34 | Kapka

Ano,tvá láska trpělivá,která je stále s tebou.

28.11.2017 07:48:07 | Šípková Růženka

Tak tak, láska v srdci hřejivá...

28.11.2017 10:25:46 | Kate Jodl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí