Příjdu...

Příjdu...

Anotace: Budu u Tebe...

Tak zavři těžká víčka
a jdi spát,
už zhasíná svíčka,
už nech si něco zdát.

Zalehni do peřin,
hlavu slož do peří,
Já večer přijdu,
budu stát u dveří.

Přikráčím potichu
k tvé vlastní posteli,
pohladím ve vlasech,
jemné jak tetelí.

Ty mě však nevnímáš,
už dávno spíš,
byla jsem u Tebe
a to se nedozvíš.

Pak až se vzbudíš,
na další den
byla to skutečnost?
nebo jen sen?..

Tak zavři těžká víčka... "Chrrr"..
Autor Truckwita, 19.02.2007
Přečteno 517x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí