Nešťastně milovat si každý zkusí

Nešťastně milovat si každý zkusí

Anotace: ......a to je pravda odvěká....

...když zahodí ti ten nejkrásnější sen...
...probuď svou noc v den...

...rozmotej tu snůšku zla...
...řekni si,že aspoň chvíli šťastná si byla...

...plač,jen nech proudit ty slzy...
...tiše doufej,že opět to přijde a brzy...

...rozevři zmuchlaný papír života Tvého...
...už nebude tam psáno nic zlého...

...obleč se panenko do bílých šatů..
...vždyť život je plný zvratů...

...sni dál,jak snít se jen dá...
...vždyť nešťasně milovat si každý zkusí...
Autor Haydée, 19.02.2007
Přečteno 380x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jj máš pravdu..

21.02.2007 10:04:00 | Najlin

Zajímavé!

19.02.2007 23:25:00 | Poupi

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí