Mé lásce

Mé lásce

Anotace: ***

Červenou pastelkou píšu ti psaní,

že jsem otevřena tvé lásce

a touze stát se tvou paní.

 

Červenou pentlí svážu ti noty,

aby píseň mého srdce ti navždy zněla.

Vdechnu ti lásku mezi ploty

jako labuť na jezeře osamělá.

 

Červenou třpytkou vymaluji

srdce našeho svatebního zvonu,

stříbrnou nití pospojuji

cestu, která vede k nám domů.

 

Lásko…

 

Toužená a měsíčním světlem tkaná

 

Lásko …

 

má milovaná

Autor melebele, 01.12.2017
Přečteno 377x
Tipy 2
Poslední tipující: Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí