Konečná

Konečná

Anotace: Z lásky

Lásko mě ubývá sil.
Já marně jen snil.
Snil o Tvém pohlazení.
O spoustě něžného mazlení.

Lásko mě ubývá sil.
Já mnohokrát na kolenou byl.
Vzteky a bezmocí jsem vyl.
Kalich hořkosti do dna pil.

Lásko mě ubýva sil.
Za ten cit jsem se bil.
Stojím tu ale sám.
Čím jsem to jen hnán.

Lásko mě ubývá sil.
Chvíli jsem Tvým králem byl.
Šach není jen hmat.
Dáma mi dává mat.
Autor paradaj, 01.12.2017
Přečteno 392x
Tipy 3
Poslední tipující: grázlík, Iva Husárková, Šípková Růženka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí