Ztracená Láska.

Ztracená Láska.

Anotace: Odcházíš daleko kam za tebou nemůžu,i když slíbil jsem že vždy ti pomůžu,odešel jsem naposled a srdce mé je bolaví,teď u prázdného stolu piji víno a přeji ti na zdraví.

Spinkej,lásko má spíš,
O čem asi tak sníš,
Venku umrzla růže,
Tvé hebké náručí,
Odpouštět naučí,
Bolest trápí muže,

A že zlé chvíle jsou,
Ty časem pominou,
Jako strach a bída,
V tvém teplém doteku,
Dnes je mi do breku,
Bolest radost střídá,

Tak chřadnu pomalu,
Sedám si na vanu,
Klopím lahev vína,
Vzpomínky na ten den,
Co byl krásnější jak sen,
Teď mé srdce tíží vina,

Sám ležím v posteli,
Budím se na zemi,
A těžko se mi dýchá,
Kde dobré časy jsou,
Vše co měl sem odnesou,
Den se s nocí míchá,

Spinkej,sladce už spíš,
Že tě miluji víš,
A bolest srdce láme,
Chlast chvíli zaručí,
Ale není náručí,
Jen hlavu mou oklame,

Jsi světlo života,
Teď přišla samota,
Výčitky mě trápí,
V té cestě osudu,
Mnohdy ostudu,
Loď se už potápí,

Usínám s pocitem tím,
Že jsi daleko vím,
S tou tíhou nechci žít,
Ať kdo cokoliv ví,
Nikdo neovlivní,
Žes mi pomohla dál jít,

V té chladné peřině,
Jen polštář na klíně,
Pro co že mám zůstat,
Spinkej,Teď už jen spi,
Užívej všechny ty dny,
Už budeš jenom vzrůstat,

Ve všech vzpomínkách,
Nahoře ve výškách,
Si přeji být jen šťastný,
Ale život jinak chtěl,
Má ústa oněměl,
A můj osud není vlastní,

Život se mi smál,
I když málo sem si přál,
Zavedl mě k molu,
Kámen na místo srdce,
Hlasy slibují tam v řece,
Že budeme navždy spolu.
Autor Ink.Mike, 01.12.2017
Přečteno 563x
Tipy 4
Poslední tipující: Iva Husárková, Frr, KeepTheFlameBurning
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí