Naplněná

Naplněná

Anotace: Tak ještě lžičku Tvého tepla a kousek Tvého pohledu a s kouskem Tvojí osobnosti, dám si Tě lásko k obědu.

Z čeho žiju - z Tvých pohledů,
kterými hladíš mou tvář,
a pak potají, když se nedíváš,
hladím já tu Tvojí.

Z čeho žiju - z Tvé přítomnosti,
kdy je Tě všude plno
a pak potají, když se nedíváš,
naberu si Tě plnou hrst.

Z čeho žiju - z Tvého tepla,
které všude rozdáváš,
a pak potají, když se nedíváš,
nasávám si ho do zásoby.

Z čeho žiju - z toho že jsi,
blízko a zároveň tak daleko,
a pak potají, když se nedíváš,
odnáším si Tě kousek v srdci.
Autor grázlík, 02.12.2017
Přečteno 343x
Tipy 6
Poslední tipující: Ruda Štola, Šípková Růženka, Iva Husárková, KeepTheFlameBurning
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je hezké,když tak žiješ z lásky.

02.12.2017 07:31:20 | Šípková Růženka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí