Anděl s křídly havraními

Anděl s křídly havraními

Anotace: Další báseň

Sbírka: Lásky čas

Když naděje slábla
a temnota se vkradla
Když srdce mé na kusy bylo
a ani kus štěstí mi nezbylo
Jako kdybych byl v kleci smutku jatí
a nikdo mi lásku nevrátí

Tu hle anděl s křídly havraními
mi klec smutku otevřela
A očima lásky plními
mi lásku do života vrátila

Ze srdce třepu zas srdce je
díky větě "miluji tě"
Ta věta od ni zní tak sladce
srdce mé jen pro ni bíti chce
Autor Discord, 02.12.2017
Přečteno 547x
Tipy 5
Poslední tipující: grázlík, Iva Husárková, Dědek, Šípková Růženka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vždycky se nám objeví láska v podobě anděla.

02.12.2017 08:34:56 | Šípková Růženka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí