Dnes v noci

Dnes v noci

Anotace: ... hledající

 

 

 

Dnes v noci

zas budu hledající

tiše se snášet

na horké rty

jen jinde spící

 

dnes v noci, snílek

na nebi plném hvězd

budu tvé srdce

hledat

k němu se vést

 

dnes v noci

před stínem tvým

nebudu utíkat

až jednou najde mne

budu se kát

 

dnes v noci, soudce

dvě duše na miskách vah

pomalu zváží

pláče,

nebo už

začal se smát?

 

zítra jak dnes

zas budu jinde spící

tak blízko

tvé duši,

hledající

 

Autor kroužek, 02.12.2017
Přečteno 328x
Tipy 11
Poslední tipující: Frr, grázlík, Ruda Štola, Kapka, Anděl, Iva Husárková, Fany
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezké, ST

03.12.2017 12:10:49 | Kapka

To je moc krásné, něžné pohlazení....*ST*

03.12.2017 08:45:03 | Anděl

:-) moc Se mi To líbí - zase, kroužku :-))!

03.12.2017 04:29:43 | Fany

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí