Náš večer

Náš večer

Anotace: Obyčejný večer s kocourem.

Vcházím do pokoje a vidím tebe,
s kocourem ležíš na zemi,
tvář máš zabořenou v jeho jemné srsti.
Beze slova si lehám vedle tebe.


Chlupatá hlava se zvedne z podlahy,
jemně zavrní a protáhne se.
Otočíš se a omotáš kolem mě své ruce.
Chlupatá koule uvelebí se nám kousek u hlavy


Jemné vrnění doplňuje instrumentální melodie.
Tvůj úsměv mě hřeje u srdce.
Spokojení spolu dál ležíme, venku se pomalu stmívá,
vločky se snáší k zemi. Dokonalá harmonie.


Čas utíká a tobě se zavírají oči, nechceš však vstát.
Kocour už vedle nás dříme a venku je tma.
Zahradu dávno přikryla bílá peřina.
Zvedám se, zívám. Pojď, lásko, už je čas spát.
Autor AnxiousFox, 04.12.2017
Přečteno 418x
Tipy 7
Poslední tipující: Frr, danaska, Jort
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Z obyčejného večera jsi vykouzlila neobyčejnou báseň. ST jasná volba

04.12.2017 15:44:26 | danaska

Děkuji.

05.03.2018 19:55:09 | AnxiousFox

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí