Vášnivá noc

Vášnivá noc

Anotace: Názor prosím

Přijedu jakože škrrr, k tomu vrrr,
Jakube seš ledovej, jakože brrr
A Decky je doktor jakože Drrr.,
o co ty si furt tak hrrr,
pak se mračíš jakože grrr,
protože tvoje čůza,
na mě dělá mrrrk
a tvůj rap neni ani vtip,
je to jenom frrrk,
dej mi zlato na zuby,
i na můj krrrk,
dej mi vodku se sodou,
srk, srrrk, já,
du ze dna na vrch, ej,
Autor lil týpek, 04.12.2017
Přečteno 385x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí