Nedočkavá

Nedočkavá

Anotace: Když v noci nemůžu usnout..

Až se večer sešeří

a slunce půjde spát,

počkáme lásko s večeří,

já chci Tě milovat..


Polibky zakončíme den,

noc roztančíme doteky,

a k hvězdám dolehá náš sten,

milovat chcem se navěky..


Tmavé nebe teď ani nedutá,

a naše těla hoří,

a do sebe jsou vklenutá,

a do sebe se noří.


Nekonči noci, však jsi dlouhá,

upírek mě chce ještě sát,

a v nás se probudila touha,

nechej nás ještě milovat..

Autor Andík, 04.12.2017
Přečteno 314x
Tipy 5
Poslední tipující: Frr, grázlík, Anděl, Stela
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ach moc krásné...

05.12.2017 06:49:55 | Anděl

No páni... Dechberoucí... Hlavně ten upírek mě dostal. :))

04.12.2017 23:05:38 | Stela

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí