Lžeš

Lžeš

Anotace: ...

Chceš věci které nechceš.
Pouštíš šance, ale mohly tě spasit,
kdybych mohla chytím je, než
se to znovu začne kazit.

Potřebuješ je, i když vlastně ne.
Vím dobře, jak se cítíš.
Když tě démon s ďáblem zve
k sobě do stínů, víš?

Cítíš kouzlo okamžiku, který prchá
pryč od nás dvou se vzdaluje.
Myslíš, že jsem pěkná mrcha,
přitom jsem člověk, který tě opravdu miluje.

Doufáš ve světlo na Boží cestě,
ale nevidíš ho na konci tunelu.
Chytáš na ulici do dlaní kapky deště,
prosíš, ať tě z iluzí proberu.

Chytáš mě a slibuješ věci,
o kterých vím, že je splnit nemůžeš.
Místo plnění si dáš další deci
a znovu mi do očí lžeš.
Autor AngelLia31, 05.12.2017
Přečteno 418x
Tipy 4
Poslední tipující: paradaj, Eskalátor, Anděl
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí