Ležíš tu dívko

Ležíš tu dívko

Anotace: ...

Ležíš tu dívko

jak louka čerstvě posečená

žena

polibky zasvěcena

květy tvé

já v dlaních snažil se odemknouti

zámky

co moje touhy rmoutí

 

voníš tu vedle mne

padlá jak louka v tichosti pokosena

ja starý žnec jsem

Ty cizí žena

 

ležíš tu tiše lásko

jen moje ústa nahlas volají

odpusť mi prosím

potají

 

 

Autor kroužek, 08.12.2017
Přečteno 430x
Tipy 8
Poslední tipující: grázlík, Cappp, Ruda Štola, Anděl, Šípková Růženka, Frr
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásně něžné a vlahé jako letní noc.

08.12.2017 05:57:05 | Šípková Růženka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí