Malé úzké rty

Malé úzké rty

Anotace: Brodíme se nocí dál, Teď padá z nebe jas, A mystérium kolem, Pluje tiše v nás. Takhle to má být, Cítím vnitřní klid, I před náhlým chladem, co tu vane

 

Někde ve mně

Ten utopený pocit

Že tě dávno znám

 A stejný drama

 Prožívám

 

Je v tom síla

Jak to proudí

Kolem nás

Nejenom pro ten pocit

Že v nás

 Se zasekl čas

 

 Brodíme se nocí dál

Teď padá z nebe jas

A mystérium kolem

Pluje tiše v nás

 

Takhle to má být

Cítím vnitřní klid

I před náhlým chladem

Co tu vane

 

Měsíc stoupá výš

 Strohý půvab rozdává

 Hypnotizující efekt

Na vše kolem

A nás dva

 

Všechno s tebou

Tady prožívám

Stejný smutky uvnitř

   Neprožitý mám

 

 Měsíc stoupá výš

Strohý půvab rozdává

 Je to karma

 Kdo nás v hrsti má

Kdo tu spoutal nás dva?

 

 Je to mystérium?

Jsem to Já a Ty?

 Jsou to naše malé

 Malé úzké rty?

 

(Hanuš Šparlinek, 25.10.2017, Cover me)

PS: Upraveno19.01.2018

 

 

 

Autor Hanuš, 08.12.2017
Přečteno 398x
Tipy 5
Poslední tipující: Frr, grázlík, Anděl, Dreamy
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Uklidňující...

08.12.2017 08:42:44 | Anděl

děkuji za pročtení, je v tom bolest i lék

09.12.2017 09:31:19 | Hanuš

Velmi pěkné...:-)

08.12.2017 07:18:05 | Dreamy

děkuji moc.

09.12.2017 09:31:42 | Hanuš

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí