Chtěl jsem se dívat ...

Chtěl jsem se dívat ...

Anotace: ...

Chtěl jsem se večer dívat

jak plaše šeptáš do tmy

počkej,

až v očích se mi setmí

 

chtěl jsem se dívat

a prosit lampy z ulic

ať zhasnou,

už jsou tu na nic

 

chtěl jsem se dívat

v dlaních dvě ňadra oblečená

ulehl ke mně stín

a nebo cizí žena

 

chtěl jsem se dívat

nahlas do očí zavřených

čekat, až roztaje

tvůj sníh

Autor kroužek, 09.12.2017
Přečteno 370x
Tipy 7
Poslední tipující: Iva Husárková, Cappp, grázlík, bogen, Kapka, Anděl
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nádheraaaaaa !!!

09.12.2017 13:24:48 | Anděl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí