Chci šeptat

Chci šeptat

Anotace: ...

Každou minutu kontroluji mobil,
jestli tam není tvé číslo.
Ten hlodavý pocit, který mi zbyl,
je naprosto na hovno.

Dá se to vrátit do starých kolejí?
Nebo už je to všechno pryč?
Bez tebe jsem absolutně v prdeli
a myslím, že to moc dobře víš.

Chci zapomenout, jako se to podařilo
Tobě, spláchl jsi všechny vzpomínky.
Copak jde jen tak zapomenout? Jde to?
Je všechno ztracené? Prosím řekni.

Každou minutu sleduju telefon
Jestli tam není zpráva od tebe, ale není.
Mé pocity na mě spáchaly hon.
Můj mozek se buď ztratil, nebo spí.

Chci tě zas chytit za ruku a šeptat,
že tě nechci ztratit, nikdy, víš?
Chci se tě naposledy zeptat,
jestli už spíš.
Autor AngelLia31, 10.12.2017
Přečteno 412x
Tipy 10
Poslední tipující: paradaj, Anděl, Frr, Cappp, grázlík, Ruda Štola, VEDz RVAHEs
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Kdyby nebyly mobily, možná bysme se miň trápily, čekaly bysme u budky telefonní než by někdo zařval hurá už to zvoní. Ať je lépeO:-)

10.12.2017 21:47:56 | grázlík

V tomto případě za to mobil nemůže stejně jako na zprávu bych čekala na dopis. Ale děkuji za podporu :))

11.12.2017 07:25:01 | AngelLia31

Šeptej, šeptej ... houšť a větší kapky ...

10.12.2017 19:08:36 | VEDz RVAHEs

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí