Poslední

Poslední

Anotace: Z lásky

Chtěl bych bejt sklerotik
Zapomenout na dotyk
Zapomenout co jsem cítil
Na cestu když sem Ti svítil
Proč naše životy se potkaly
Nikoho se na nic neptaly
Chvíli jsem moh s Tebou jít
Začal jsem ale hloupě snít

O tom že bych moh bejt Tvuj muž
O tom že řeklas nestůj venku a pojď už
O tom že mi usínáš v náručí
O tom že nám srdce poručí

Jsem cynickej bastard
Co postavil se na start
Závodu kterej nejde vyhrát
Je možný jenom hořce prohrát
Dal sem sví srdce na dlani
A zeptal se nechceš ho k snídani
Nejde bez něj žít
Ale nechci ho už mít

Chápu Tě, ale nebolí to míň…
Autor paradaj, 13.12.2017
Přečteno 422x
Tipy 5
Poslední tipující: grázlík, Frr, Iva Husárková, Ruda Štola, Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí