Bolest

Bolest

Anotace: Z lásky

Bolest znamená že žijem
Že krev nepřátel pijem
Mam snad pít svojí
Když se mi srdce nezahojí

Bolest je teď mim bohem
Proč musel sem Ti říct sbohem
Miluješ jinýho muže
Nejde říct jenom cože

Bolest je teď moje milenka
Je jako ta mrňavá Malenka
Dostane se úplně všude
Rozhodla se že v každým nádechu bude

Bolest probouzí zvíře
Bylo zalezlý v hluboký díře
Nevim jestli chce bořit
Nebo zázraky tvořit
Autor paradaj, 15.12.2017
Přečteno 431x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí