Kamarád

Kamarád

Anotace: Komentáře vždycky potěší...

Myslím na to, co jsi řekl,

když seděl jsi vedle mě.

Já jen toužila

po tvé náruči,

zatímco ty jsi mluvil o práci

a o ní.

Poslouchala jsem,

doufala, že se ti uleví,

zatímco uvnitř

mě to trhalo na kusy.

Teď tu sedím,

přemýšlím co říct.

Jak tě přimět,

abys mě viděl.

Tak jen dál sedím

a mám strach.

Strach, že co píšu, není dost,

stejně jako já.

Autor zeta, 15.12.2017
Přečteno 358x
Tipy 3
Poslední tipující: Iva Husárková, jondys, Kapka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

neuvidí...

15.12.2017 18:22:37 | Philogyny1

Ale, třeba i všimne. Naděje umírá poslední.

15.12.2017 22:52:39 | jondys

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí