Budem mizet

Budem mizet

Anotace: ...

Tahle láska není pro nás,
tak kdy se konečně poučíme.
Zlato nemluv tak nahlas,
chci si myslet že sníme.

Jsem tebou fascinovaná.
Pokaždé, když kolem mě projdeš
jsem, jako smyslů zbavená .
Stejně jako včera, tak i dnes.

Kdy se poučíme z našich chyb?
Kdy se poučíme, že tohle se nemá?
Kdy si znovu řekneme bude líp?
Kdy před tebou přestanu být němá?

Rozjeli jsme největší party
našich životů, a hádej co?
Cítím se stejně dobře jako ty.
Takových jako ty není tu sto.

Budeme tančit dokud se nepoučíme
z těch hloupostí, které se staly.
A před poslední slzou, kterou roníme
budeme mizet někde v dáli.
Autor AngelLia31, 17.12.2017
Přečteno 301x
Tipy 6
Poslední tipující: BůhVerše, grázlík, Anděl, Cappp
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Lio! taky bych někdy nejraději zmizela...moc krásně veršuješ...líbí se mi *ST*

18.12.2017 07:59:42 | Anděl

Jsem ráda že se ti líbí :)) a děkuji :)

18.12.2017 09:01:31 | AngelLia31

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí