Bez návratu?

Bez návratu?

Anotace: Pocity při knize Oskar Schindler

Bez návratu 

 

Padá hvězda - něco si přej

Tvou lásku lásko mi dej 

dej mi tvoji sílu 

Spadla hvězda žlutá 

na kabát ti ji přišiji 

ať prý všichni víme 

kam patříme 

když životem svým jsme zhřešili 

ať každý ví 

s kým má tu čest 

Dej mi ruku svou

zavři oči 

neboj se a půjdeme 

neohlížej se zpět 

nám příště bude patřit svět 

až naše hvězda zazáří 

těch pár kil pomohu ti nést 

Ne neboj se 

a dej se vést 

Já půjdu vždy s tebou... 

Podívej 

padá další hvězda

Autor Realita života, 17.12.2017
Přečteno 380x
Tipy 3
Poslední tipující: grázlík, Anděl, KeepTheFlameBurning
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí