Chybíš mi

Chybíš mi

Anotace: nejkrásnější z žen (tvarová báseň)

 

ženokrásko

nejpůvabnější z žen 

je mi líto že nebudeme spolu 

že nepohladím malou ručičku

že nespatřím krásnou tvářičku

ani jantarově hnědá

očička

 

sedím v restauraci u stolu sám

když jsi jedla guláš vzpomínám

já jedl kachnu ty jsi se smála

já byl šťastný

ty dokonalá

 

jsou to jen slova já vím

lásku slovy vyjádřit neumím

když jsme spolu jsem high legálně

kéž bych aspoň trošku uměl psát básně

psal bych o tvé přirozené kráse nejen té vnější

láska někdy bolí ale je to bolest za všech nejkrásnější

 

 

Autor Násó je učitel můj, 19.12.2017
Přečteno 648x
Tipy 10
Poslední tipující: šerý, Blondý, Fanny, tato22, Jeněcovevzduchukrásného, AngelLia31, piťura, grázlík, Anděl
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkná je, pěkná*

21.12.2019 13:14:13 | šerý

Děkuji:)

21.12.2019 13:20:05 | Násó je učitel můj

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí