Kdyby

Kdyby

Anotace: (18.8.2016)

Kdybys mě tenkrát
alespoň chvíli
tahala za nos

dala mi aspoň
nějakou naději
třeba se usmála
a řekla: nevím

nebo jen beze slov
krčila rameny
v růžové halence
pod svetříkem

anebo mimoděk
žmoulala v prstech
konečky těch svých
kaštanových vlasů

pak si je pohybem
tak krásně ženským
shrnula z čela
a řekla: vážně?

nebo se radši
dívala stranou
hledajíc odpověď
v řádcích vinohradů

zvolnila krok
a za malou chvíli
jakoby náhodou
zůstala stát

...

Mohla ses dozvědět
spoustu krásných věcí
o svých velkých hnědých očích
Autor Běžec, 19.12.2017
Přečteno 499x
Tipy 6
Poslední tipující: Janna, Marcella, knihomolka, grázlík, Kapka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

... někdy se to povede ...

06.04.2018 11:16:25 | Marcella

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí