dva týdny

dva týdny

Anotace: o lásce číslo 3

další den,
starý obraz tvůj vídám,
zblázním se, zblázním,
ale myšlenku mou, tvou líbám.

přežít mám
dva týdny bez tebe,
nevydržím to,
raději budu u domu tvého státi
než brečet v teple dvě neděle.

udělám si kemp před tvýma dvěma,
ale až tě uvidím, budu dělat, že tě neznám.

to já rád
zahodit každou příležitost
a poté litovat

to já rád
prosit Boha o další
a doufat, že bude slitovat
Autor aiden, 20.12.2017
Přečteno 547x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí