Jen Ty

Jen Ty

Anotace: Snad tuctová báseň o lásce? To věčné téma:-))

Zavírám oči,
Ty zdáš se mi –
Ty jsi mé nebe na zemi.

Mé? Ano, avšak ne docela,
Jsi taká křehká a nesmělá…
V Tvých očích ztrácím své city,
Jediné, nač myslím, jsi TY.

Jsi krásná a půvabná,
To jsou však slova slabá –
Zkrátka, chci jen Tebe,
Jen Ty jsi ta pravá.

Jsi pro mě noc i den,
Jsi víc než krásný sen,
Jsi víla z nebe,
Miluji - - - Tebe!

Krásné rtíky máš –
Ochutnat mi dáš?
Nyní se již zeptám…
A, lásko má, Ti šeptám..

Tvá vůně podobá se fialkám,
Přesto je mnohem líbeznější
A nezmohu se na víc, než Ti říct:
Jsi nejkrásnější!
Autor Ammazonic, 20.02.2007
Přečteno 625x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Tuctová? Ano, je pravda, že tam nejsou žádné originální obraty, přirovnání... ale je to hezké vyznání. Básně o lásce mám ráda ;-)

20.02.2007 10:29:00 | Levandule

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí