Nepochopená touha

Nepochopená touha

Anotace: Nevíme, po čem toužíme

Touzim po zlomenem srdci,
touzim po smutku.
Chci probrecet dny i noci
a slzami utapet se v zarmutku.

Chci vedet jake to je, nekoho mit
a pote ho ztratit.
A premitanim vzpominek
sve srdce na kousicky drtit.

A za tvoji neveru
chci ziskat svuj trest.
Pro prehnanou duveru.

Chci bolesti se zalykat,
nalhavat si nesmysly
a pred pravdou utikat.
Autor ddandelion, 20.12.2017
Přečteno 340x
Tipy 2
Poslední tipující: Druid, Kapka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nešťastná láska lepší než žádná...

21.12.2017 00:09:09 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí