Vším

Vším

Anotace: Bolest láska klid a radost nad vším

Vzkvétám z poupěte
S péčí a láskou rozevírám své lístečeky okolo pestíků
S láskou a dětskou radostí rumělkovatím
S láskou a nekonečným entuziasmem k nebi pohlížím

Láskám
oblaka na cestu
k vesmíru

Jsem vším
Je vším
Jsou vším
Jednotou i celistvou formou
Rozumí
A pokorně se klaní

Putují



Stonek
trny
hnědnou a upadávají

Svoboda

Pouta mysli
zrezly

Kazaika bolesti těla
Rozpárána

Zrak rozčeřený k průzračnosti

Vděčí Vesmíru
Vděčím Tobě Vesmíre
Vděčím Tobě Vesmírný Snílku
Za tvou oporu
Za tvé pochopení
Za tvůj dětský pohled na svět
Za nekonečné sdílení času
A tvé tvoření jež pohlcuje a nabíjí
Za tvou přítomnost v srdci
A bytí v teto dimenzi
Za to že jsme se potkali teď a tady
Při této příležitosti
Laskou tě spaluji

Z extrému do extrému
cítím klid
A tlukot srdce oblepený malebným klidem
Je klid
Klid ten blažený
klid
Vysnila jsem si jej
Dopřála si

O rostlinku je pečováno proto bují všemi pestrobarevnými kvítečky
A v mysli motýlího ráje křídel
lehčejších než sen o mýtince tvé cesty
Předou
Písně křivánčí kde básnik je živ
a s láskou jeho snů
Kde slavíček opěvuje zdravím
a svým bušícím svalem
Zpívá ty nejjemnější písně srdce

Tam chci žít
Tam žiji
Tam umřu

Nad velkým učitelem lásce
A pochopení klidu
Miluji tě

klidním se hledám harmonii

Vnímám
levituji
Letím
rozplývám se v páře nad horkou lagunou

A tobe dekuji za věrnost po mém boku
I v přítomnosti mého bestiálního dvojčete
Tvou lásku jsem brala z nadhledu
Však divit se mi nemůžeš
Tvé srdce buší pro jinou
A mé jen pro tebe


A v dálce jest vidět


A za zády stín

Autor MiMiKa, 21.12.2017
Přečteno 361x
Tipy 2
Poslední tipující: Anděl
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ach...tolik lásky...až mi srdce buší...v krku...*ST*

21.12.2017 14:52:18 | Anděl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí