Uchvatitel

Uchvatitel

Anotace: Kombinace drinku a galantního chování má očekávaný dopad.

Chlad pozdního večera
Mi postupuje tělem
Třesu se já chuděra
Furt ve stavu bdělém

Vítr fučí kolem uší
Ty stojíš tu sám
Kdy vezmeš si moji duši?
Tak dokola se ptám

Nabídneš mi sklenku
A svalnaté rámě
A později venku
Chováš se jak k dámě

Strávili jsme noc
Ve vzájemném objetí
Máš nade mnou moc
Jsem tvou novou obětí
Autor Teriss, 22.12.2017
Přečteno 333x
Tipy 3
Poslední tipující: Jan Urban, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí