vzdávám to

vzdávám to

Anotace: o lásce číslo 3. těm slovům sám nevěřím.

to, co v mé hrudi sídlí,
není láska,
ale spěch.
zmýlil jsem se v citech svých,
boť zkušeností postrádám,
již nečekám na stisk rtů tvých
ani na úspěch.

kdyby to láska byla,
psaníčka bych ti psal
a o našich dětech přemýšlel bych -
- já se ale svých citů vzdal
a pochopil, že to byly jen sny.

vzdávám se,
zříkám se všech myšlenek,
které mě nenechaly spát
a přenechávám je bláznům dalším,
kterým se o tobě bude ve dne zdát.
Autor aiden, 22.12.2017
Přečteno 544x
Tipy 6
Poslední tipující: grázlík, Cappp, Kubíno, jondys, Iva Husárková, KeepTheFlameBurning
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí