Stopa ve sněhu

Stopa ve sněhu

Anotace: Není nám souzeno být spolu

Sněží, bílé vločky se k zemi vznáší,
bílý prach se z nebe práší.
Jedna vedle druhé třpytí se,
Není vše zlato, co blyští se.
Stopy ve sněhu jsou a mizí,
tak jako s tebou, nebude toho víc,
Zítra ze sněhu nezbude nic.
Autor popsicle, 23.12.2017
Přečteno 573x
Tipy 6
Poslední tipující: Kapka, Šípková Růženka, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí