Touha srdce

Touha srdce

Anotace: láska je mocná čarodějka

Známe se jen chvíli pouhou
a mé srdce jsi mi vzal,
vzplanuli jsme k sobě touhou,
srdce své za to mé jsi mi dal.

Ve dne v noci myslím na tebe.
co děláš? Jak se máš?
Zasněně hledím na nebe.
Kdy tě zase uvidím a pusu mi dáš?

Chybíš mi když nejsme spolu,
chci vedle tebe usínat i vstávat,
pít ranní kávu u jednoho stolu,
snad brzy, zatím nechávám si zdávat.
Autor malý ďáblík, 24.12.2017
Přečteno 493x
Tipy 6
Poslední tipující: Misha, grázlík, Šípková Růženka, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Láska má velkou silu a moc. Je to nesmírně krásné objetí.

24.12.2017 08:44:09 | Šípková Růženka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí