S tebou,Bez tebe.

S tebou,Bez tebe.

Anotace: Psáno jako hudební text.

S tebou se všechny moje rány vždycky hojili,
V ten osudný den když se naše cesty spojily,
S tebou byla každá chvíle tou nejsilnější extází,
Proto bolí když se dívám sám jak slunce zachází,
S tebou sem mohl dosáhnout až na samé nebe,
Dokud sem měl vítr v zádech a po mém boku tebe,
S tebou bylo krasně i v nejtemnějších časech,
Stačil k tomu úsměv a pohlazení po tvých vlasech,
S tebou věděl sem že nám každá cesta byla otevřena,
Byla si tak svůdná ať už v šatech nebo vysvlečená,
S tebou zažíval sem pocit nefalšované radosti,
Každé tvoje slovo mi pomáhalo od starosti,
A ty víš že miluji tebe a tvůj smích a navždy v mém srdci si čistá jako sníh.

Doufám že na vždycky víš že za tebe dal bych každý svůj nádech,
Doufám že nezatratíš že byl sem ti oporou ve všech pádech,
Ty víš jak mě bolí když do dálek odcházíš,
Ať je to hodina nebo století pořád k životu mi scházíš.

Bez tebe dopadám na zem jako tělo plné alkoholu,
Uvnitř sebe cítím že tě k probuzení potřebuju,
Bez tebe se s plného pokoje stává jenom prázdna skříň,
To neúprosné ticho do mě bodá a padá na mě celá síň,
Bez tebe je život jako špatně obsazeny scénář,
Zbyla jenom vzpomínka smutná byla závěrečná scéna,
Bez tebe mi není v těžkých časech pomoci,
Ráno vstávám unavený protože sem dlouho vzhůru do noci,
Bez tebe ty místa kde jsme zanechaly kroky,
Zdají se tak prázdná a na to nestačí mi sloky,
Bez tebe můj život nefunguje tak jak by správné měl,
Je tolik věcí co mohl sem si přát ale já jen tebe chtěl,
A teď nejsi tu a životem bloudím sám je to jako dýchat zplodiny okolí už nevnímám.

Doufám že na vždycky víš že za tebe dal bych každý svůj nádech,
Doufám že nezatratíš že byl sem ti oporou ve všech pádech,
Ty víš jak mě bolí když do dálek odcházíš,
Ať je to hodina nebo století pořád k životu mi scházíš.
Autor Ink.Mike, 26.12.2017
Přečteno 517x
Tipy 1
Poslední tipující: Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí