Zpověď Snivému králi

Zpověď Snivému králi

Anotace: Možná ne toliko poezie, jako výlev srdce mého..na kusy rozervaného

Nezapomenutelná síla okamžiku
pojí mne s tebou.
Neuvěřitelná touha, chvění celého těla.
Jen chvilka pouhá..zarývám nehty, kůže mi bělá..

Můj snivý králi..

Moje múzo i noční můro...

Nemůžu spát a sotva dýchám.
Vteřiny bez tebe jsou jako staletí.

Jsi moje štěstí? Nebo snad prokletí?
Probouzíš mou duši, která dosud spala v dalekých hlubinách vnitřního světa.
A teď ?

Já, malá poeta neumím najít slova abych popsala co cítím.

Jsi mou životní láskou i tyranem.
V mém srdci napořád, i když nikdy nemůžeme spolu být.
Rozumné by bylo říct: ,,Nechme se jít.,,


Jak z omšelého románu je náš malý příběh. Přesto tak silný a krásný. Tak trýznivý a smutný.

Jsem nejštastnější, když s tebou mohu být.. A když ne, mám pocit, že se topím.

Můj snivý králi..pane srdce, které puká žalem.

Snad budem šťastni..
Ale ty navždy budeš Králem.
Autor Sapphire - Taitiniatin, 27.12.2017
Přečteno 357x
Tipy 4
Poslední tipující: Kapka, Anděl
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásné.....*ST*

28.12.2017 06:30:45 | Anděl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí