Motýl

Motýl

Anotace: Tak jako motýl někde v dáli, Letí pryč, když slunce pálí.

Tak jako motýl někde v dáli,
letí pryč, když slunce pálí.
Jako srnka do pasti lapená,
co neví, co s ní myslivec udělá.
Jako malá myška šedá,
Co před kočkou útočiště hledá.

I já snažím se utíkat,
Přesto však nechci pospíchat.
Jako můra za plamenem,
Co neví, co dělá,
i mě hlava velí, jdi pryč!
Dokud jsi celá.
Srdce jen jedno mám a dělá si, co chce,
Modlím se za jedno a to ať mi nepraskne.
Autor popsicle, 30.12.2017
Přečteno 285x
Tipy 3
Poslední tipující: VEDz RVAHEs, Šípková Růženka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí