Kapka

Kapka

Anotace: Kapka  Rychlost myšlenky  je pomalá  proti m...

Kapka 

Rychlost myšlenky 

je pomalá 

proti mé žádostivosti 

po tvé blízkosti 

srdce se mi chvěje 

natažené a obnažené 

na dlani 

jak na skřipci v temné kobce 

schází tu světlo i vzduch 

jsem zde odloučena -

kapka smůly od toku 

a moje kořeny bolesti 

pijí plnými doušky - 

podej mi ruku a začni vést 

V tmavé noci 

hledáme most

co spojí nás 

na věčnost hříchem 

prvotního opojení 

těl kluzkých potem

slanějším než mořská voda 

tápeme po těle

toho druhého 

jak slepí šílenci 

a vítězíme 

Autor Realita života, 30.12.2017
Přečteno 339x
Tipy 6
Poslední tipující: Jort, Ruda Štola, Philogyny1, Anděl
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezky!

30.12.2017 17:04:29 | Anděl

☺️

30.12.2017 17:42:29 | Realita života

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí