Na krásném modrém Dunaji

Na krásném modrém Dunaji

Anotace: Tanec řekne vše

Taneční sál hraje všemi barvami
do uší se vkrádá líbezná melodie
tříčtvrteční takt
ráz dva tři

z podlahy se line vůně dřeva
černé lodičky se ladně pohybují
v rytmu valčíku
raz dva tři

černé střevíce zrcadlově
pohyb lodiček doplňují
v rytmu valčíku
ráz dva tři

levá silná ruka jemně svírá
pravou drobnou ručku
otočka vpravo
raz dva tři

levá ručka se dotýká ramene
pravá ruka svírá pevně útlý pas
otočka vpravo
raz dva tři

vyšší postava zaujímá
vzpřímený postoj
plavovlasá hlava se zaklání
raz dva tři

oči lemované černými řasami
uzamčeny zlatým zámkem
vnímají podmanivou hudbu
raz dva tři

a naprosté souznění.
Autor Marse, 30.12.2017
Přečteno 422x
Tipy 5
Poslední tipující: Kubíno, Laika, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ladná, obrazotvorná, líbí se mi moc

31.12.2017 00:28:51 | Laika

Díky za hezká slova. Tak jsem to ještě nedávno cítila. Ale už s ním tancují jiné lodičky.

02.01.2018 19:22:31 | Marse

moc krásný valčík a kouzlo tance....ST

30.12.2017 17:36:26 | jitka.svobodova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí