Starej rok

Starej rok

Anotace: Z lásky

Slíbil sem si, že už nebudu žádný verše psát
Že se nebudu za marným snem hnát
Vydržel jsem to na Vánoce
Dneska je ale poslední den v roce
Nerozumím sobě
Jak moh bych rozumět Tobě
Teď sem jen unavenej chlap
Co po lásce chňap
Nechtěl jsem to ale stalo se
Teď miluju Tě divoce
Vim že jsem v tom sám
Svou marnou touhou hnán
Ty miluješ svýho muže
Jsem jak bezbranný kuře
Co se rozhodlo přeplavat moře
Ale bylo to jen jeho hoře
Už vůbec nevim proč Ti to píšu
Historii veršem nepřepíšu
Snažim se dělat to co nechci
Ty důvody proto sou jen kecy
Sám sebe děsně seru
Proč žiju lásku na sekeru
Přišel čas za všechno zaplatit
V bolesti a smutku to doplatit

Je to blbý, ale nikdy nezapomenu. Nejde to.
Autor paradaj, 31.12.2017
Přečteno 380x
Tipy 3
Poslední tipující: grázlík, Anděl, knihomolka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ach jo...proč je všechno tak složité...co s tím? čekat, jít dál? sama nevím...krásně napsané!

31.12.2017 15:08:41 | Anděl

Jít dál. Nedá se čekat do nekonečna. Všechno má své meze... Děkuju

02.01.2018 19:11:42 | paradaj

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí