"Přátelství"?

"Přátelství"?

Anotace: I přátelství je druh "vztahu"...

Vzpomínáš, tak jako já?
Nebo už jsi vše zapomněla?
Je to ještě horší než se mi zdá?
Řekni, kdy nastala tahle změna?

Zapomínáš na všechny ty chvíle,
kdy nám bylo fajn, nic jsme neřešily.
Nebo jsem byla moc velký snílek,
když jsem si myslela, že to bude ok?

Vzalo nám to víc než dalo?
Všechny ty akce a výlety?
Bylo ti to stále málo?
Nebylo žádné já a ty?

Věrnost by se neměla slibovat,
protože zrada je lehčí.
Stejně jako by se nemělo milovat
věci, které se udržet nedají.

Přátelství? Nemyslím si.
Tak proč mi stále záleží,
co si o tom myslíš ty?
Byl to "vztah" plný lží.

A když už ti nevěřím,
ani větu ani slovo jediné,
nedá se to nazvat přátelstvím.
Ztrácíme se v jedené vteřině
Autor AngelLia31, 31.12.2017
Přečteno 330x
Tipy 5
Poslední tipující: Decaturka, Hůdy, Anděl, Krahujec
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Lio.....moc hezky...v jediné vteřině- líbí:)

31.12.2017 20:14:06 | Anděl

Děkuji mnohokrát

31.12.2017 21:30:03 | AngelLia31

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí